Thursday 27 August 2009

Zon, zon, zonnetje

De zomer is aantocht en vorig weekend hebben we ook extra van de zon genoten. Lekker op het terras zitten in de zon terwijl Sarah haar middagdutje doet. Gewoon relaxen en naar het mooie uitzicht staren. Sandton in de verte en de heiige bossen in de verte, achter Sandton. En net onze straat over staat een boom in volle bloei. Mooi roze bloemetjes dat jou vertellen dat de zomer werkelijk aankomt en dat de huidige winterse toestand bijna tot het verleden behoort.



Sarah heeft drie uur en half geslapen. Na dat Sarah wakker was ging mijn man even naar Norwood terwijl ik met Sarah naar de grote balkon trok , waar ze lustig kon spelen. Ik had haar ballonen meegenomen en eentje waar ze mee kon oefenen.


Het is nu woensdag en Sarah is een beetje ziek. Al vorige nacht was ze al een beetje onrustig. We hebben haar kunnen sussen en is ze weer diep in slaap gevallen. Maar vannacht was het erger, met haar lopende neus....werd ze om de haverklap wakker en hebben we beiden niet zo goed geslapen.


Maar dat is alleen ’s nachts , want gisteren zat ze doodleuk met de kranten te spelen, alsof er geen vuiltje aan de lucht was. Het was wel grappig want elke advertentie was ze aandachtig aan het bestuderen. Als je niet beter wist , zou je denken dat ze aan het lezen was.





Gisteren om 20u werd er aan de deur geklopt. Het is Uather, de congiƫrge. Hij vroeg of hij bij ons naar de voetbal kon kijken aangezien zijn vrouw en kinderen naar iets anders keken. Mijn man en Uather trokken naar de andere kamer en gingen voetbal kijken op de kleine tv. Natuurlijk ons nieuwsgierig Saartje trottelde er achteraan. Nieuw bezoek en veel interessanter dan met mama spelen.

No comments:

Post a Comment