Thursday 18 March 2010

Regen Spin

We zijn woensdag naar I-burst gegaan om om onze internet te regelen dat nu al twee weken aan de gang is. Uiteindelijk zijn we maar zelf naar daar gegaan en heeft het nog meer dan een uur geduurt voordat het rond was. We hebben dan ook meteen een antenne gekocht voor ons internet aangezien het betreft netwerk receptie aan de slappe kant is. We zijn rond half drie vertrokken en waren om vijf uur weer thuis.

Eerst word er nog eten gekookt en gegeten en intussen is het al donker. We proberen de antenne uit en....HET WERKT....het geeft ons 100% netwerk receptie. Wat een opluchting. Na de kabel buiten te hebben gezet, en wat heen en weer verzet, hadden we excellente receptie.

Op een bepaald moment zegt mijn man...schatje der zit een grote dikke vette spin op het gordijn. Ojeee, wat een kanjer. Zie voor jezelf hieronder.



Het is een regenspin en komt meestal voor in Zuid-Amerika en Zuid_Afrika.
Hun lijf kan van 2 tot 5 cm varieren en met de poten erbij kunnen ze wel 11cm meter groot zijn. De beet van een regenspin kan zeer pijnlijk zijn maar is niet giftig. Voor mensen is de beet niet erger dan een bijensteek.

Mijn man heeft ze netjes in een doos gederigeerd en dan buiten gelaten. Oef , wat een opluchting.

No comments:

Post a Comment