Thursday 18 March 2010

Over het weekend (1)

Het weekend nogal goed verlopen en was druk voor Saartje. Zaterdag zijn we eerst gaan winkelen in Norwood, wat voedsel inslaan alsook een grote doos pampers voor Sarah. Aangezien Sarah altijd bijna de tv mist hebben we besloten om ook iets gekocht zodat we de tv aan de muur kunnen bevestigen zodat Sarah niet meer de televisie kan stuk maken. Na de aankopen zetten we haar af bij Gogo ( thanda’s moeder). Zo kan ze wat spelen met Mbali. We kunnen vertrekken zonder dat ze een traan laat. Wij gaan richting naar huis. We sleuren met onze boodschappen naar ons huisje. Aangezien we niet hadden ontbeten hebben we een vroege lunch. Daarna zetten we alle boodschappen weg en haalt Thanda zijn drilboor boven. Hihihi. We gaan de televisie aan de muur hangen. Het heeft ons drie uur gekost voordat het aan de muur hong. Af en toe moet ik niezen van de stof die ronddwarreld in het huis. Na een grote schoonmaak kunnen we genieten van een ander zicht op de televisie. Om zes uur gaan we Sarah weer halen en ze zag er blij uit. Na een uitputtende dag slaapt ze vroeg in haar bed.

Zondag is Saartje weer vroeg uit de veren. Vandaag gaan we Latanya halen , dochter van Domiso (een neef van mijn man). Latanya en Sarah hebben de hele dag met elkaar gespeeld, met de blokjes of de poepemie. Enfin ’s avonds leggen we ze in bed. Lantanya leggen we in Sarah’s vroeger bedje, maar daar was ze niet akkoord mee. Ze maakte de buren wakker met haar geschreeuw. Maar na een tijdje was ze oke en viel ze ook in slaap. We zijn nog wezen kijken en ze lagen allebei diep in slaap.

Maandag moest ik gaan werken maar ik heb van mijn man gehoord dat ze nog lekker met elkaar gespeeld hebben en om twee uur heeft hij Latanya naar huis gebracht.

Het was een aangenaam weekend geweest.

No comments:

Post a Comment